LLENGUA, LITERATURA I EDUCACIÓ


El Grup de Recerca Samuel Gili Gaya de Lingüística i Literatura, del Departament de Filologia Clàssica, Francesa i Hispànica ha organitzat la “Jornada Internacional sobre l’ensenyament de la llengua i la literatura espanyoles al segle XX”, que tindrà lloc el dia 18 d’abril al Saló Víctor Siurana de l’Edifici de Rectorat. Presentarà un breu recorregut històric sobre la forma i mètodes d’ensenyament de la gramàtica i de la història literària a través dels llibres de text i manuals, els plans d’estudis i programes vigents als diferents moments històrics, i la labor pedagògica realitzada per la “Junta para Ampliación de Estudios” (JAE). Es pretén donar a conèixer una realitat del món de l’ensenyament de les Humanitats.
Aquesta activitat s’adreça a l’estudiantat d’Humanitats (filologies i història), així com de l’àrea d’Educació (didàctica, pedagogia, història de l’educació); al professorat de secundària; als investigadors i estudiosos de la història de l’educació i dels ensenyaments de la llengua i la literatura; i al públic en general.
Podeu consultar el programa des de la seva pàgina web.


La Jornada s’emarca al projecte d’investigació: “historia de la enseñanza y el aprendizaje de la lengua española (gramática y literatura) en España durante el siglo XX”. Ministeri d’Educació i Ciència: HUM2005-02055.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s