Parla.cat

Des de la Biblioteca de Lletres us volem informar sobre la pàgina web www.parla.cat. Aquest enllaç us permet submergir-vos en la llengua catalana i el seu aprenentatge.
Si esteu interessats haureu d’emplenar el formulari d’accés i rebreu la contrasenya que us permetrà entrar a l’espai virtual.
Hi ha diversos nivells de durada anual que permeten fer una sèrie de tasques per desenvolupar els vostres coneixements de llengua catalana. Cada nivell se separa en 3 mòduls, els quals s’han d’haver superat per obtenir el nivell, ja sigui bàsic, elemental, intermedi o de suficiència.
Existeix la modalitat lliure, és a dir, un aprenentatge totalment autònom on vosaltres sou els que us marqueu les pautes d’estudi, i és totalment gratuïta. Per d’altra banda, hi ha l’opció de rebre el suport de tutories per tal d’orientar-vos o resoldre dubtes, no obstant, per rebre aquesta ajuda heu de fer un pagament.
Els continguts dels cursos us poden ser útils per preparar-vos proves oficials o renovar els vostres coneixements.
De la mateixa manera, a la Biblioteca de Lletres teniu a l’abast molts documents que us poden ser útils a l’hora d’estudiar i millorar l’idioma. Els podeu cercar al nostre catàleg
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s