AL VOLTANT DE LES LLENGÜES

El 4 de novembre va començar el cicle de conferències “Reflexions al voltant de les llengües” al Campus de Cappont. Aquest any és l’Any Internacional de les Llengües i abans que acabi l’any es vol donar a conèixer diferents aspectes sobre les llengües i la seva situació lingüística.
A les xerrades s’hi exposen diversos temes, tal com: l’aranès i la seva situació des de que va entrar a ser llengua oficial l’any 2006, les llengües que es parlen a les terres de Ponent, la situació del català i altres llengües com el gallec o el dialecte valencià, la diversitat lingüística, etc.

Paral·lelament, també s’està fent el que s’anomena “Català means feeling”, que té com a objectiu donar a conèixer la realitat lingüística i cultural als estudiants estrangers que venen a passar una temporada a Catalunya. Ho organitza la Plataforma per la Llengua i diverses universitats catalanes per tal d’obrir les portes a la llengua i a les diferències culturals d’una manera lúdica.
<!– @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21 La Biblioteca de Lletres disposa d’un gran nombre de documents que tracten sobre la diversitat lingüística, tots ells els podeu localitzar a través del catàleg del Servei de Biblioteca i DocumentacióEnllaç

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s