Els Vilars d’Arbeca

El proper diumenge 7 de juny es realitzarà una jornada de portes obertes als Vilars d’Arbeca.
La fortalesa és una excepcional mostra de les formes de vida ibèriques en l’edat del ferro europea. Gràcies a la visita guida i l’ús d’una plataforma elevada es podrà contemplar amb tot el seu esplendor els impresionants sistemes defenssius dels Vilars, dels que destaca la muralla torrejada, les pedres fríses o “chevaux-de-frise”, així com el recentment buidat fossar. A la bilbioteca de la Facultat de Lletres podeu consultar la guia del jacimen
<!– @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } editada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya, o bé l’audiovisual La Fortalesa d’Arbeca, segles VIII i VII a.C .
<!– @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottamamb impresionants recreacions en 3D de la fortalesa en tot el seu esplendor. Per a més informació i recursos bibliogràfics consulteu la secció corresponent de la web oficial dels vilar <!– @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } —de les quals moltes formen part del nostre fons. Les jornades de portes obertes començaran a les 10:30 del matí a la fortalesa, us hi esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s