Un adéu càlid a Romà Sol

Des de la biblioteca de Lletres de la Universitat de Lleida, volem recordar i destacar al nostre amic Romà Sol.
Romà era advocat i estudiós de la ciutat de Lleida amb gran estimació per la ciutat, un gran home polític, hereu d’una tradició política familiar, a més a més, s’ha de destacar la  seva gran contribució a  la investigació de la ciutat de Lleida que li va valdre per guanyar la Creu Sant Jordi l’any 2003. Al cap de dos anys conjutament amb la seva esposa Carme Torres, l’Ajuntament de Lleida els va atorgar la Medalla al Mèrit Cultural.
Com tota la comunitat universitària sap, la Biblioteca de Lletres va rebre la donació del fons Sol Torres i Carme Torres l’any 2004, aquest està format per una gran varietat documental. Gràcies a aquest fons,  els investigadors podran  continuar divulgant la cultura catalana i més en concret la història  de la ciutat de Lleida, perquè no quedi en l’oblit tota la seva trajectòria com a investigador i historiador de la nostra ciutat.
Des del Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de Lleida, volem donar el nostre recolzament a la seva dona i als seus familiars. Descansi en pau

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s