Pels amants del cinema

Photo credit: Giovanni 'jjjohn' Orlando / Foter / Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.0 Generic (CC BY-NC-ND 2.0)

Photo credit: Giovanni ‘jjjohn’ Orlando / Foter / Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.0 Generic (CC BY-NC-ND 2.0)

Sou cinèfils? us agrada les versions originals de les grans pel·lícules, sí la resposta és afirmativa la Biblioteca de Lletres us proposa una opció que creiem que us agradarà. Aparteu per una estona els apunts i gaudiu d’aquests recursos.

Trobareu 675 pel·lícules gratuïtes en línia a OpenCulture.com, entre elles podeu trobar alguns dels nostres grans actors, actrius i directors, com per exemple: d’Alfred Hitchcock, Orson Welles, Fritz Lang, Andrei Tarkovsky, John Huston, a més d’alguns primers curtmetratges de Tarantino, Kubrick i Truffaut. Podreu disfrutar d’actuacions magistrals de Humphrey Bogart, Laurence Olivier, Audrey Hepburn, Edward G. Robinson, John Wayne i Bette Davis, entre molts d’altres…

Altres recursos sobre cinema

Internet Movie Data Base IMDB  base de dades que recull totes les pel·lícules i dades de qualsevol persona que hagi participat en una producció cinematogràfica o de televisió. Podeu veure una fitxa detallada per a cada film, cada sèrie de TV, actor, director i fins i tot personatges de ficció.

FilmAffinity xarxa social sobre cinema. Va ser creada fa uns anys per uns emprenedors espanyols, és en castellà i adaptada al ritme d’estrenes i èxits de l’estat espanyol.

Jinni cercador de cinema. Permet trobar suggerències i recomanacions cinematogràfiques. Els resultats es mostren de manera visual.

Cine.cat primer portal en català de cinema, fet per i des de Catalunya.

Això és tot amics, ara només us falten les crispetes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s