“Los Quijotes de la Autónoma”

Lescrivinta UAB inaugurà el passat 9 de novembre l’exposició “Los Quijotes de la Autónoma”, una col·lecció de valuosos exemplars del Quixot, arran de la donació del professor emèrit Francisco Rico Manrique, actualment membre de la RAE i reconegut quixotista a nivell mundial. Aquesta excel·lent mostra didàctica està organitzada pel Servei de Biblioteques de la UAB i Cultura en Viu, compta amb la presència de Rafael Ramos, professor de literatura espanyola de la UdG, com a comissari. A més d’oferir l’oportunitat de conèixer de
primera mà la història d’un dels llibres més importants de la literatura castellana, la UAB també ens permet realitzar una visita virtual de l’exposició.

Aquest magnífic conjunt d’exemplars del Quixot permet explorar i descobrir els diferents canvis editorials que succeïren al llarg del temps i com l’obra fou traduïda a l’anglès o el francès i, fins i tot, a idiomes tan exòtics com el xinès.

Des de la Biblioteca de Lletres de la UdL us convidem a assistir a aquesta esplèndida exposició, així com també us animem a consultar la nostra col·lecció bibliogràfica sobre el Quixot, i us donem a conèixer el projecte que porta a terme la professora de la UdL Lola González on els seus alumnes estan reescrivint a mà el Quixot per després publicar-lo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s