Us agrada l’art?

12Esteu de sort, aquest dissabte 21 de maig se celebra una nova i màgica jornada festiva en què la cultura s’ofereix lliurement a molts museus d’arreu del planeta. Aquest esdeveniment fa partícips els ciutadans i ciutadanes de la gran multitud d’activitats, exposicions i xerrades en una nit màgica i inoblidable. Des de la Biblioteca de Lletres us volem convidar a formar part d’aquesta oportunitat única per conèixer el ric i variat patrimoni lleidatà.

Els diversos museus de la ciutat de Lleida us ofereixen la possibilitat de visitar, per exemple, espais com els pous del gel, situats a les muralles nord del Turó de la Seu Vella, o bé el Centre d’Art la Panera, el qual ofereix exposicions diverses per gaudir de l’art. Per descomptat, el Museu de Lleida també ofereix l’ocasió per conèixer l’exposició “La fortalesa dels Vilars d’Arbeca. Terra, aigua i poder en el món iber.”

Aquesta és una petita mostra. En aquest enllaç podreu consultar tots els museus participants. També recordar-vos que a la nostra biblioteca podeu trobar molta bibliografia sota la matèria art, museus, i tot el que els relaciona.

Deixa un comentari